söndag 14 april 2013

Äntligen seger

Den som väntar på något gott... Efter nästan ett år utan en enda seger i seriesammanhang, lyckades faktiskt Atleterna vinna i går. 3-1 mot brukslaget från Värmland, klassiska Degerfors. Det fria fallet rakt ner genom seriesystemen är därmed åtminstone tillfälligt hejdat.

När vi ändå är inne i sportens värld. Caps ( jag pratar NHL-hockey här) började uruselt när ligan väl satte igång sent omsider. Men under de senaste matcherna har Backstrooom och grabbarna kommit igång på allvar. Och nu ser det faktiskt ut som om de ska klara sig till slutspel. Det är hårt att erkänna det, men jag saknar faktiskt NHL-matcherna.

I övrigt rullar det på. Vi packar upp och fixar. Syster Yster har förskt sälja kokböcker tillsammans med några klasskompisar nästan hela dagen. Det gick väl inget vidare, men lite pengar fick de ihop till sin Kinaresa i höst. Och framförallt gillar jag att de kämpade.

Lillibror speade cup i dag med sitt nya fotbollslag. Tyvärr blev han skadad och tvingades avstå de sista två matcherna. Och det blev förlust de två han var med i. Det är bara att bryta ihop och komma igen.

Dags att sova!

Inga kommentarer: