onsdag 10 april 2013

En himla massa bilder

Jag har äntligen kommit mig för att kopiera in lite bilder på bloggen. De är mestadels från inflyttningen. Flyttlasset från USA kom på tisdagen före påsk och sedan höll dom på och fixade och donade fram till skärtorsdegn. Vi flyttade in på långfredagen och fick sedan rejält med hjälp från svärmor och svärfar samt vännerna J och HS. Mycket flyttande, kartongsprättande, målande och organiserande blev det. Och vi är långt ifrån klara ännu... Nu för en stund sedan kom t ex vår nya kyl/frys - äntligen kan vi ha glass i huset!

Den sista bilden är på ett ett skåp som vi tänkte sälja. Det finns ytterligare två. 500 spänn styck mot avhämtning, vrakpris! Någon som är intresserad?




















3 kommentarer:

Hanna sa...

Åh, vad kul att se! Och vad fint det blir! Ser att ni fick upp sängen i sovrummet i alla fall. Eller är den nyinköpt...?

Taina sa...

Yes! Ni har överlevt flytten och möblerna har kommit fram. Skönt. Hade besök av några vänner som flyttat tillbaka och en av deras containers har kommit bort. Inte lika kul.

Peter sa...

Sängen står fortfarande kvar på bottenvåningen, inpackad i mäng.der av amerikansk wellpapp. Den som syns på bilden är i själva verket två enkelsängsr ihopslagna till en dubbel.

Jodå, allt verkar ha kommit fram, som tur är. Däremot har en del grejer gått sönder under transporten. Så det får bli en diskussion med flyttfirman vad det lider...