tisdag 5 juli 2011

Den sista reserapporten

Vill bara meddela att vi är hemma i Distriktet igen efter tolv dagar on the road. Den sista dagens färd innehöll bland annat ett shoppingstop i Frederick, där min gamle vän Pelle A är bosatt. Konstigt nog stötte vi aldrig på honom, däremot träffade vi en annan svensk på shoppingcentret.

Sedan körde vi in i DC och firade nationaldagen genom att vandra in till Lincoln Memorial och kolla in det enormt häftiga fyrverkeriet. Tjugo minuter långt.

Den här dagen har bland annat ägnats åt tvättning och packning. I morgon stiger vi på en flygmaskin på den långa färden över den atlantiska oceanen. På torsdag morgon landar vi - om allt går som planerat - på Arlanda.

Sverigevistelsen innebär att blogginläggen sannolikt blir något mer sporadiska framöver. Jag lovar att publicera en bildkavalkad över vår resa vad det lider. Vad i övrigt blir, står skrivet i stjärnorna.

Jag skulle vilja passa på att tillönska alla tiotusentals läsare av denna anspråkslösa blogg en rikrigt trivsam och i alla stycken angenäm sommar!

3 kommentarer:

Anna Karin sa...

Jättevälkomna till den här sidan Atlanten!

Ulf. sa...

Vilken roadtrip! Hoppas att alla mår bra och ha en supersommar borta i hemlandet!

Malin sa...

Ha en underbar semester. Vi följer om en vecka;)