lördag 25 augusti 2007

Vardagsliv och Ikea

Det är varmt i DC. Runt 35 grader för andra dagen i rad. Jag gjorde ett försök att jogga i går, fredag eftermiddag, men tvingades ge upp efter runt 20 minuter, när det började snurra i huvudet. Orkade springa till Lincoln Memorial och en bit tillbaka längs Potomac River, men gick i sakta mak den sista tredjedelen hem.
En förklaring till tröttheten kan möjligen vara att vi tillbringade hela förmiddagen åt ett Ikea-besök. En märklig känsla att gå runt i ett så svensk-präglat varuhus med alla namn på svenska och glada utrop som "Smaklig måltid" på väggen i restaurangen. Vi fyllde bilen med lampor, svensk mat, mattor och en massa annat.
I dag, lördag, har vi ägnat oss åt att städa skolgården tillsammans med en andra föräldrar. Själva jobbet var väl inte så värst kul i den här värmen och luftfuktigheten, men det var roligt att träffa andra föräldrar och deras barn.
Intressant att notera att friidrotts-VM i Japan knappt uppmärksammas alls här. En kanal sänder en timmes sammandrag i dag och i morgon. That´s all. Trots väntade amerikanska framgångar. Ännu mer upprörande är att GAIS-Gefle (på måndag) inte heller verkar broadcastas over here.

2 kommentarer:

Anna Karin sa...

Har ni bil?

Peter sa...

Ja, alltså vi har en lånad bil. Jag räknar med átt köpa en amerikansk kärra nästa vecka.