tisdag 27 juli 2010

Back in DC

Så är vi tillbaka i Distriktet, efter en finfin resa över den atlantiska oceanen. Inga missöden kan rapporteras, alla väskor kom fram och vi missade inte planet till DC när vi bytte på JFK i Nueva York.

Här är det runt 30 grader och så där härligt klibbigt varmt som det brukar vara på somrarna. När jag var ute och hämtade thaimat för några timmar sedan, stötte jag i snabb följd på tre goda vänner. Alla berättade med fasa i rösten att de senaste två veckorna varit olidliga, uppemot 40 grader och dessutom orkanvindar och åskoväder. Så i dag var det riktigt svalt, tyckte dom.

Nu är klockan strax 9 på kvällen, lokal tid. Vilket innebär 3 på natten för oss. Barnen har slocknat och vi vuxna är nog också rätt redo för sängen...

2 kommentarer:

Werner sa...

Du skulle inte övergivit Sverige och Gais. Så fort du stack så sålde dom Wanderson till Saudi-Arabien. En kvalfylld (?) höst väntar.

Peter sa...

Jo, jag såg det. Fast det bästa var ju när de värvade ärkerivalens tidigare sportchef, som sitter på kåken för skattefiffel i IFK. Anställningsintervjun gjordes på en permission. På nästa permission hölls presskonferensen där beslutet annonserades...