söndag 31 oktober 2010

Demo och birthday

Brorsan fyllde år i går och vi firade genom att bege oss till komikern Jon Stewarts stora demonstration (eller vad man nu ska kalla det hela) vid National Mall. Evenemanget, kallat Restore Sanity, var ett slags svar på Glenn Becks jippo i augusti, Restore Honor.

Massor av folk, bra stämning och en hel del personer utklädda på de mest märkliga sätt. Det är ju Halloween-helg...

På kvällen avnjöt vi en fantastisk middag bestående av creme fraiche-baserad sås med plenty of ost, citron, vitt vin, paprika, gul lök och rökt kalkon. Efterrätt: Cupcakes från den världsberömda kakaffären nere på M Street. Jag smet förbi den 100 meter långa kön eftersom min intelligenta hustru sett till att beställa cupkakorna på nätet. En härlig känsla...

Naturligtvis blev det också sång, hurrarop och presentöverlämning. Och en del prat om vår mamma.

Kvällen avslutades med en sen match med Caps (jag pratar NHL-hockey här). Vinst 7-2 över Calgary. Backstroom scorade ett och passade fram till ytterligare tre om jag minns rätt.

Mitt fotbollslag i Sweden spelar i konstant motvind. 1-3 senast mot Trelleborg. En match kvar och det är långt ifrån säkert att Atleterna spelar i allsvenskan nästa år. Det största hoppet går till att lagen under i serien spelar lika dåligt som GAIS...

I dag ser jag fram mot hysteriskt Halloween-firande. Vi laddar upp med lite drinkar i trädgården om någon timme. 18 grader varmt för närvarande. I går köpte jag grillkol. Grillsäsongen är långt ifrån över.

Grattis brorsan, äntligen 45 år!

Vi firade med ett dussin prima cupcakes...

4 kommentarer:

Hasse Göransson sa...

Åh, du var DÄR! Verkar ha varit en skön happening, vida omskriven även här i media.
HP

Anna Karin sa...

Hälsa din Lillebror och tacka för senast! Dessutom ett stort GRATTIS från oss!
Anders & Anna Karin

Unknown sa...

Grattis, kusin!

Peter sa...

Jo, Stewartgrejen var rätt maffig. Det känns som om de progressiva krafterna i det här landet väntat på att få manifestera runt nå't. Högervindarna har ju varit rätt påtagliga den senaste tiden.

Jag ska hälsa lillbrorsan!