fredag 15 oktober 2010

Drottningen är i sta'n - igen

Drottningen är i sta'n och det uppmärksammas av Washington Posts skvallerspalt "The Reliable Source". Jag minns att vi stötte på henne för ett år sedan, så det är väl så att hon hälsar på sina undersåtar här i Distriktet varje år i oktober helt enkelt.

Vi var och kollade in Big Brothers första slutspelsmatch för säsongen (vi pratar europeisk fotboll här) och det blev en enkel seger mot Field School, 4-0. Inget mål för grabben, men väldigt bra spel. Han håller mest till på högerkanten där han ska mata in inlägg och passningar centralt i banan, som det brukar heta på tränarspråk. Dessutom är han en gudabenådad hörnsparkare.

Förutom drottningen har även hösten kommit till DC på allvar. Temperaturen orkar knappt upp till 18 grader på dagarna nu och tidigt i morse när jag körde ett par av kidsen till deras skolor var det bara 9 grader. Kallt. Men vackert. Jag gillar verkligen höstarna i Distriktet.

I kväll ser jag fram mot "Screen on the Schoolyard" på Lillebrors närbelägna skola samt att smita in hos kompisen och grannen Bill en stund - han har party. Och i morgon kommer hustrun hem från en fyra dagars jobbresa i Florida, så det blir nog fest på lördag också.

Så ska en cornerkick slås. Big Brothers skola vann enkelt första slutspelsmatchen.

Här värmer avbytaren upp längs sidlinjen.

Vackra höstfärger i Distriktet.

Inga kommentarer: