måndag 1 november 2010

Atleterna kvar trots allt

Trots en uppenbart genomkass säsong utan varken mycket till spel eller publik, lyckades GAIS makalöst nog klara sig kvar i allsvenskan. Genom att det gamla klassiska 70-talsgänget Åtvidabergs FF förlorade mot Mjällby AIF, så är avståndet ner till kvalplatsen tillräckligt stort för att den sista matchen i årets serie blir betydelselös för Grönsvarta.

Nu ser jag fram mot nästa års säsong och den då tveklösa degraderingen ner till superettan.

Grattis även till vänner och släktingar i Halmstad, eftersom HBK befann sig i exakt samma läge och därmed också är klara för nästa år. Vi lär väl åka ur tillsammans nästa år.

I övrigt rullar det på i ett höstpräglat DC. Brorsan med familj var ute på ett låååångt museibesök i dag och kom hem fram mot tidig kväll lastade med en massa urläcker indisk mat som de hämtat upp på vägen hem.

Själv har jag sysslat med diverse professionellt skrivplock - ett långt reportage är precis levererat och ytterligare ett är på gång.

Här är lite bilder från gårdagens Halloween. Helt hysteriskt som vanligt. Och kul.

Fokus på skapande. Lillebror fixade, med benäget bistånd från hustrun, till pumpan i går så att den var redo till kvällens firande

Så blev den. Läskig är ju bara förnamnet.

Hur söt får man vara? Har ni någonsin sett ett mer näpet lejon?

Inte fullt lika söta, kanske... Er ödmjuke bloggare var detta år, precis som alla andra år, utklädd till clown. Här med polaren Tom, som tagit på sig en hatt för att glädja sina medtrafikanter på livets resa.

Man stöter på de mest märkliga figurer ute i natten på halloween. Här en hot dog tillsammans med en hippie och en M&M-tablett.

Michael Jackson och en av hans många märkliga hang arounds: Charlie Brown. Bakom masken döljer sig för övrigt Big Brother.

Lillebror lärde känna en ny kompis. Jättetrevlig. Verkligen.

Ett politiskt inslag hör till i det politiska Washington DC. Det är val i dag, tisdag.

Och nere på M Street var det fullt drag precis som vanligt. Hustrun och jag begav oss ner när kidsen hade lagt sig. Här en skojig liten figur.

Inga kommentarer: