lördag 13 november 2010

Kanontid på milen och vacker dag

Lillebror och jag var uppe i ottan denna lördag. Det var den sista matchen för säsongen och tråkigt nog startade den redan kl 8:30. Men vi var där redan en halvtimme tidigare eftersom jag lovat att hjälpa till att sätta upp mål och lite annat smått och gott.

Matchen gick bra, det blev ungefär 8-2 till Lillebrors lag, som faktiskt vunnit varenda match hela året... Efter slutsignalen var det lagfoto och utdelning av medaljer. Lillgrabben var klart stolt.

Väl hemma igen drog jag på mig mina nya löparskor och gav mig ut. Sprang bort till Duke Ellington Field, där det finns en riktig löparbana - mjuk och skön. Låg stadigt på en kilometertid strax under fem minuter - vilket gav en sluttid på 48:32! Så fort har jag inte sprungit 10 km på jag vet inte hur länge. Det är nästan i paritet med min rekordtid på Midnattsloppet, 47:01 (fur mer än tio år sedan). Fast det är klart, dagens bana innehöll ingen backe upp till Sofia kyrka... Men ändå - gubben kan än!

Tjejerna i familjen var och kollade musikalen Hair under eftermiddagen. Mycket naket rapporterade dottern efteråt, lätt skakad. Men föreställningen hade varit väldigt bra trots nakenheten.

Kvällen ägnar jag åt att köra Big Brother till en an hans evinnerliga fester. Snart dags att ge sig iväg för att hämta honom. Hårt att vara tonårsförälder.

Här är lite bilder från dagen:

Sista matchen för säsongen. Här står Lillebror i mål. Han släppte inte in något och har helt rätt stil som synes.

Här är hela laget, Penguins, tillsammans med coacherna Mary och Shiraz - utomordentligt trevliga båda två.

Medaljen och stolt yngste son.

Bloggaren på sen eftermiddagspromenad. Vacker dag, vacker kväll, vacker bloggare. Tröjan var en födelsedagspresent från hustrun.

Fint fotoljus så jag plåtade på. Här Big Brother med Kennedy Center i bakgrunden. Snygg grabb.
Och här är två makalöst snygga tjejer. Jag kan inte bestämma mig om den här bilden...

...eller om den är bäst så ni får kolla in båda två. Tjejerna hade precis kommit tillbaka från föreställningen Hair som gavs i det stora huset bakom.

Amerikafamiljen.

2 kommentarer:

Werner sa...

Jättefina bilder på en härlig familj. Grattis också till dín fina tid på milen. Du kan dessutom glädja dig åt att GAIS har vunnita sina två första matcher - i bandy i Allvenskan Norra Herrar. Livet leker.

Peter sa...

Tack! Bandy?