söndag 14 november 2010

Hockey och bowling i Vita Huset

Medan hustrun körde Big Brother till sitt bowlingkalas i Vita Husets bowlingbana, så gick vi andra på hockey för att fira Fars dag. Det blev en trevlig kväll som slutade med Caps-vinst, 6-4 mot Thrashers från Atlanta. Svenske Bäckström gjorde väl inget större väsen av sig, men passade fram till ett av målen. Matchen var svängig, med en klar övervikt för Caps i första, en katastrofal andra samt en hyfsad tredje period.

Big Brother rapporteras ha haft en kanonkväll när han rullade hatt och bowlade i världens maktcentrum. Några resultat blev det dock inte eftersom ingen orkade räkna. Dagens ungdom kräver uppenbarligen automatiska räkneverk.

Annat var det på min tid.

Medan vi roade oss med hockey respektive bowling, ägnade sig hustrun åt att köra oss hit och dit samt hann dessutom mellan med en smärre shoppingrunda.

Det trevliga höstvädret fortsätter. Runt 18 grader på da'n i dag och en strålande blå himmel. Det är dock förvarnat om kallare och blötare väder senare i veckan.

Syster Yster, Lillebror och jag gick på hockey ikväll...

...dottern var som uppslukad av spelet...

...liksom Lillebror. Caps-vinst till slut.

Big Brother å sin sida stack till Vita Huset. Här står han utanför entrén...

...och här är han inne i presidentens egen bowlinghall. Rätt coolt...

Vem stötte han på där om inte expresidenten W, som precis släppt sin bok om åren i Vita Huset. Klart att han behövde koppla av med en serie.

Och Barack hade kommit hem från sin tripp till Asien bara några timmar före och var förstås sugen på lite bowling han med.

Inga kommentarer: