fredag 19 november 2010

Uppdatering inför helgen

Värst vad dagarna rinner iväg snabbt. Redan fredag och det var ju helg bara för några dagar sedan.

Torsdagen förflöt på ett sympatiskt vis. Dottern hade glömt såväl dator som mobiltelefon hemma, så curlingpappan fick ta sig en extra tur till skolan. Jag spanade intensivt efter om någon av föräldrarna Obama möjligen var på där för något volontäruppdrag eller så, men det verkade inte som det.

Dagen fylldes sedan med sedvanliga skrivarsysslor innan det på eftermiddagen var dags för en check up hos Dr. Glädje, vår tandläkare. Efter snabbhämtning på skolorna hann vi precis i tid och barnen kallades in en efter en. Inga hål. Det mest upphetsande som hände var att dottern drog ut två mjölktänder som inte velat lossna av sig själv. Piece of cake. Fast det blödde rätt mycket.

Sedan fick vi bråttom hem till de svenska kompisarna Karin och Martin som bjudit in oss på middag tillsammans med deras vänner kajsa och Lasse. En riktig svensk-kväll med andra ord. Väldigt trevligt och fantastisk god mat.

Vi var hemma rätt sent så det blev en tuff morgon för kidsen, som dock kom iväg som de skulle allihop. Med dator och mobiltelefoner. Hustrun och jag guidade sedan runt Kajsa och Lasse och deras tre barn här i Georgetown i någon timme. De ska åka vidare till Mexiko i kväll och stanna där i nästan två månader. Låter inte helt fel...

Kvällen kommer väl mest att ägnas åt barnpassningar och bilkörningar hit och dit. Syster Yster följer med en klasskompis hem efter skolan och ska hämtas runt halv åtta. Strax innan ska Big Brother släppas av på sin skoldans, som sedan pågår till 22 lokal tid. Och Lillebror ska ta med en kompis hem hit direkt efter skolan.

Alla dessa barn...

Själv ser jag fram mot att se Caps möta Thrashers i kväll på en TV nära soffan... Mellan körningarna, då.

Inga kommentarer: