torsdag 3 juli 2008

Återstart för GAIS

I kväll möter GAIS Henkes Helsingsborg - en match som hade varit kul att se antingen live eller via skärm. Men våra almanackor är fullbokade och just i kväll ska vi på picnic med brorsans familj. Så jag får väl ta med min lilla portabla radio till Rålis. Frågan är hur Atleterna klarar sig utan Prince på mittfältet - han har gått till farsans favvoklubb Djurgården, där han redan debuterad (i går, förlust mot Elfsborg 0-2).

Dagarna i Stockholm är fyllda av sociala aktiviteter. I går hälsade vi på flera kompisar här i Bromma och därefter middag hemma hos hustruns syster och barn i Årsta. Mycket trevligt. Och nu har vi pårecis kommit hem från några andra kompisar som bor oerhört idylliskt i Långbro Gård, herrgården strax söder om stan. Vi satt flera timmar i deras trädgård och åt hembakt medan barnen gick vilse i slottsparken.

Syster Yster har vi knappt sett röken av i dag. I förmiddags körde jag henne till en f d klasskompis där hon ska stanna över natten.

I morgon väntar nya besök hos vänner och bekanta. Och på lördag förmiddag sticker vi ner till Halmstad. Det är hamnfest i Grötvik på kvällen. Den kan man ju inte missa.

Våra jetlaggar börjar avklinga så smått, även om vi alla sov till 10 i dag - trots att vi gick och la oss rätt tidigt i går kväll. Det är 9 timmars skillnad mellan Kalifornien och Sverige, så det är en del att ta igen.

C U!

Inga kommentarer: