lördag 22 augusti 2009

Back in the US

Washington DC mötte oss med ett hejdundrande åskoväder och skyfall när vi landade på Dulles på lördagskvällen, svensk tid.

Nu har klockan hunnit bli lördagskväll, amerikansk tid. Vi har så smått börjat installera oss. Sängarna står bäddade, hustrun fixade thaimat från vårt favvohak och några väskor har börjat tömmas. Lillebror har däckat, rejält trött efter en låååång dag som startade klockan 5 i morse. Även vi andra börjar klippa en smula med ögonen.

Men resan har i stort sett gått bra, utan vare sig inställda flighter eller förseningar. Och den nya delen av terminal 5 på Arlanda var kanon. Aldrig har väl en säkerhetskontroll gått så smidigt.

I morgon blir det fortsatt upp-packning samt en hel del inhandlingar. Det är ju skolstart redan på måndag och då ska både Syster Yster och Lillebror ha med sig en massa skolgrejer. Här i USA förväntas man bidra med en hel del när det gäller allt ifrån handsprit till pennor och block. Särskilt i fattiga offentliga skolor här i DC, där det alltid råder brist på material.

Jag misstänker att handspriten kommer att ha en strykande åtgång denna pandemihöst...

4 kommentarer:

Werner sa...

Välkomna åter!
Jag har saknat dina kommentarer från US. Det händer ju så mycket just nu så jag ser med intresse fram mot dina inlägg om vardagslivet och hur det påverkas.
Om Sverige kan man väl säga att inte är det här "where the action is".
Inte ens hos Atleterna.

Anna Karin sa...

Skönt att du är på plats och kan skriva som vanligt igen. Nu kan vi återgå till våra morgonrutiner med morgonkaffe och bloggläsning.

Grattis till GAIS-vinsten, förresten!
Vi träffade en oerhört entusiastisk GAIS-supporter utanför laxbutiken i Heberg idag. Han hälsade särskilt till dig!

Hälsa hela familjen och lycka till med skolstarten!

Eremiten på Cambridge Place sa...

Nog fasiken fixade Atleterna action, lagom till att en av deras mesta die hard-supporters lämnade fosterlandet...
Välkomna tillbaka till Distriktet!

Hanna sa...

Välkomna hem! Nu är vi lite närmare varandra - avseende tidszon i alla fall...
Här i Brasseland får man också listor med diverse saker att bidra med till skolan. Vi fick en reducerad lista eftersom vi började mitt under läsåret, men den var ändå ganska saftig.
Hoppas ni hinner komma hyfsat i rätt rytm till skolstarten.
Kramar till er alla!
Hanna