tisdag 8 juni 2010

GPS-fakta från löpningen

Löpfakta:

Första kilometern: 5:56,07.
Andra kilometern: 5:04,07.
Tredje kilometern: 5:12,32.
Fjärde kilometern: 5:13,88.
Femte kilometern: 4:53,48.
Sjätte kilometern: 5:11,33.
Sjunde kilometern: 5:36,43.
Åttonde kilometern: 6:12,84.

Ja, jag vet. Första och sista kilometrarna gick väldigt långsamt. Den första förlorade jag ungefär en minut på genom att jag var tvungen att vända tillbaka till huset, springa upp för trappan, låsa upp dörren, springa in, hämta pengar ur plånboken, springa tillbaka, låsa dörren och sedan ner för trappan igen. Jag hade nämligen glömt att jag behövde ha med mig pengar för att ladda tunnebanekorten för mig själv och sonen.

Den sista kilometern bestod av en enda lång och fruktansvärd mördarbacke uppför, till Big Brothers skola. Den är hemsk. Jag är glad att jag inte knäckte mig helt där.

Annars är jag väldigt nöjd med farten. Under de övriga sex kilometerna låg jag på en snittid på lite drygt fem minuter. Totalt sprang jag bort 684 kalorier, vilket ger mig rätt att dricka ungefär 4,15 flaskor Samuel Adams Boston Lager. Vilket jag dock inte gjorde. Jag nöjde mig med sparkling water spetsad med en smula äppeljuice. Detta intogs till en fullständigt formidabel indisk kycklinggryta, med broccoli, paprika, rödlök och rikligt med curry samt jordnötter och kikärter. Serverades med ris.

I övrigt denna dag i Distriktet. Jag agerade flyttkarl åt en kompis under morgonen och fick mig en tur ut till förorter i Maryland som jag aldrig satt min fot i tidigare. Klart intressant.

Vädret? 28 grader och strålande sol. Muy bien!

1 kommentar:

Martin Börjeson sa...

Hur var det med luftfuktigheten under den tredje kilometern då?