tisdag 15 juni 2010

Hett i Distriktet

Fortsatt varmt i Distriktet och det är nästan jobbigt att röra sig ute. I dag har dock temperaturen börjat sjunka så smått efter lite regn nu på eftermiddagen. För närvarande runt 27 grader, men väldigt fuktigt. I går var det uppemot 35 grader hela eftermiddagen.

Big Brother har sommarlov och våra Brommagäster har sysselsatt honom både i går och i dag. I går stack hela gänget på en muséeturne till Air and Space och Indian. Och i förmiddags tog de tunnelbanan till Zoo.

The Ribbing-Larssons har även skämt bort oss med en fullständigt suverän kycklingsmiddag i går och det ryktas om ytterligare en middag i kväll. Härligt med sådana gäster!

I morgon drar de vidare ut mot havet. De har hyrt en bostad i Rehoboth Beach i en knapp vecka. Sedan avslutar de sin Amerikatripp med några dagar i New York City.

För oss kvarvarande gäller dotterns stora graduation nu på torsdag. Hon har äntligen bestämt sig för en klänning (tack Linn och Ebba!). Sedan går Syster Yster och Lillebror i skolan ytterligare några dagar, innan de drar på sommarlov från och med nästa tisdag.

Dagen efter åker vi till Sweden. Om nu inte någon flygstrejk lägger hinder i vägen.

1 kommentar:

Ulf. sa...

Flyger ni Air France så är det höga procent på strejk. Det verkar nästan vara fransk tradition att strejka!