fredag 27 april 2012

Party hos vicepresidentens barnbarn

Fredag i Distriktet och dagen har mest ägnats åt jobb, jobb, jobb. Men framåt halv femtiden på eftermiddagen stämplade jag ut, gick och handlade och satte mig därefter en stund i trädgården med en bok och ett glas äppeljuice. Solen sken, fåglarna kvittrade och livet kändes ytterst bra på det hela taget.

Och sedan fortsatte aftonen lika behagligt. Grillkväll med hamburgare och rödvin på bakgården med utsökt trevligt sällskap. Våra svenska gäster Lasse och Katarina har för övrigt denna dag klippt bland annat köpcentret Pentagon City, själva Pentagon och Arlingtonkyrkogården. Lasse tog dessutom en varv runt ön Roosevelt Island.

Big Brother har vi inte sett röken av sedan i morse, han stack hem med en kompis och sover över där. Lillebror tog hem en kompis hit istället och vi körde hem honom framåt niotiden, i samma veva som vi hämtade Syster Yster som var på fest hos Joe Bidens barnbarn. Vicepresidenten var dock inte med på partyt.

I morgon är det full lördagsrulle: Lillebror har match, vi ska på en hustur här i Georgetown, Syster Yster ska på en bar mitzwah och Big Brother ska väl sannolikt hämtas någongång under dagen.

Dessutom är det dags för Caps första match i nästa slutspelsomgången - kl 15 möter man N Y angers på Garden. Hur kul som helst.

1 kommentar:

Anna Karin sa...

Vad innebär "hustur", undrar en som är nyfiken.