måndag 29 oktober 2012

Senaste nytt från Sandy-fronten

Var precis ute på en kort promenad här i Georgetown. Var tämligen ensam om den idén. Vinden har friskat i ordentligt, men ännu har inga träd blåst omkull såvitt jag kunde se. Det regnar oavbrutet och man blir snabbt tämligen blöt trots gummistövlar och regnkläder.

Enligt upphetsade rapporter i medierna, når Sandy kusten i New Jersey just i detta nu. Vi får de värsta vinderna lite senare i kväll, tydligen.

Jag har lagat extra mat så vi klarar nog ett strömavbrott något dygn eller två. Det får bli mycket sallader, helt enkelt. Enligt breaking news så saknar nu runt 100 000 personer ström i området.

Återkommer med fler rapporter om elen är kvar... 

5 kommentarer:

Anna Karin sa...

Allvarligt talat:
GÅ INTE UT!

Andreas Ekholm sa...

Jag sprang ner till M street från Glover Park i och med att kollektivtrafiken var stängd idag. Ångrar det lite, men bara lite! Ett litet träd utanför Safeway hade ramlat omkull.

Annika sa...

Nej, gå inte ut.
Det blåser ju så ohyggligt.
Vi har flyttat ner i källaren och ska stanna där hela natten.
Precis, det ska väl bli värst runt midnatt. Inte roligt.
Inte alls.
Men jag gläder mig åt att vi har ström. SO far.
Ta det lugnt i Georgetown, hela familjen!!!
Hälsingar från Reston där det fullkomligt RYTER just nu!

Hanna sa...

Tack för rapporteringen! Det känns helt absurt att tänka på vad ni går igenom just nu, samtidigt som det här är fint väder och framför allt fullkomligt vindstilla. Håller med övriga här: Gå inte ut!!

Malin sa...

Hoppas ni klarade er bra. Här i Maryland var det nog bättre än befarat och vi fick behålla strömmen hela tiden. Kors i taket. Maken försökte sig också på en promenad igår kväll, men blev orolig för att han inte skulle kunna se nedblåsta ledningar i mörkret och regnet, så han vände snabbt.

KRAM