måndag 15 mars 2010

0-0 och mera regn

Förra året var GAIS först med att göra mål i allsvenskan. Det blev man inte i år. För det blev inga mål alls i den första riktiga matchen för säsongen. Brassen Wander-Boy Wanderson missade en straff och det verkar ha varit ungefär det mest upphetsande som hände under premiären på nya gamla Ullevi mot Malmö iffiff i dag, måndag.

Inte mycket att skriva hem om alltså.

Men bollen är ju rund, en poäng är en poäng och i nästa match är Hindås-sonen Kenneth Gustafsson tillbaka från sin avstängning, så då blir det annat ljud i källan på Strandvallen i Blekinge. För motståndet står då Mjällby AIF. Bör bli en promenadseger för våra grönsvarta hjältar.

I övrigt kan meddelas att vi haft ett riktigt makrillväder här i Distriktet. Regnet har fortsatt och översvämningen nere vid floden slår nya rekord. I morse när jag var på väg till ett viktigt möte på fiket, kunde jag konstatera att två lokala TV-bolag var utanför House of Sweden och gjorde inslag. Jag cirklade runt en stund, men av någon obegriplig anledning verkade de inte intresserade av att ta del av lokalbefolkningens mustiga berättelser. Så jag fick gå därifrån utan att bli intervjuad.

Kan också meddela alla tusentals oroliga läsare av denna blogg att svärföräldrarna lyckligt landat i Köpenhamn och nu vilar ut i snöig kontext hemma i Halmstad.

Inga kommentarer: