lördag 6 mars 2010

Jag har blivit farbror!

Vill bara meddela hela omvärlden att jag har blivit farbror. Lilla L föddes på SöS den kylslagna natten till lördagen. Allt gick hur bra som helst, både mor och dotter mådde finfint när brorsan ringde strax efter nio amerikansk tid i går kväll - vilket var kvart över tre på natten i Sweden.

Ja, även brodern mådde finfint, för övrigt.

Stort grattis från oss!

8 kommentarer:

Martin Börjeson sa...

Och grattis till dig! /Börjeson

Martin Börjeson sa...

Tja igen Andreasson. Hur (f-n) gör man för att hålla koll på hur många besökare man har på sin sida?! Inte för att jag hunnit skaffa mig nån mer imponerande läsekrets än, men i alla fall ... /Martin

Hanna sa...

Åh vad roligt! Hälsa och gratta!
Kramar, Hanna

Irre sa...

Visst är det härligt att släkten blir större jag har blivit faster och du farbror gör det oss gamla eller? Irre

Peter sa...

Jo, festår du käre aikare. Du kan gå in på Google Analytics och sedan följa instruktionerna där. Via det verktyget få du en massa meningslös, men ibland lite halvkul, info som du kan roa dig med när du har tråkigt på jobbet. Vem är det t ex som läst din blogg och som bor i Bulgarien?
Ett annat alternativ är susnet.se, som är en av flera gratissajter med räknare, svensk dessutom (drivs av en tjej som heter Susanne). Hör av dig igen om du kör fast.

Irre: Inte fan blir vi gamla bara för att lillbrorsan ständigt ökar släktens omfång?

Karin sa...

Jätteroligt! Hälsa stort grattis från oss! Kram Karin

Unknown sa...

Congratz

Ulf. sa...

Grattis! Vad kul!

Google Analytics är tokigt bra, det har jag märkt i mycket websidebyggande. Jag har till exempel märkt att folk helst söker efterätter på receptsidor!