tisdag 27 november 2012

Datorn är emot mig

Det har tame17 regnat hela dagen i det här landet där jag befinner mig och som ligger strax intill nordpolen. Det är så illa att jag kröp till korset och investerade i ett par regnbyxor. Eftersom jag fick en regnjacka i födelsedagspresent av min omstänksamma hustu (ja, jag fick en ipad mini också). så kan jag nu cykla till jobbet utan att bli blöt om varken skjorta eller byxa. Dock ej torrskodd, eftersom stövlar ännu inte ingår i min garderob.

Regnet och datastrul gör att mitt i vanliga fall så prima och genomglada humör inte riktigt är på topp just nu. Jag cyklade hem till brorsan och hans familj (där jag och gymnasiegrabben tillfälligtvis är inhysta) rätt tidigt i dag med målet att sitta i lugn och ro och göra klart diverse arbets- och studierelaterade uppgifter under eftermiddagelogga in sig, trots smartkort och allt. Ytterst irriterande. Utan tillgång till diverse nyckeldokument står jag hjälplös, värnlös och totalt handfallen.

Jag får trösta mig med att jag fått med beröm godkänt betyg på den första delkursen i statsvetenskap - därmed är en fjärdedel av kursen avklarad. Nu har jag tre dagar kvar till deadline för nästa inlämningsuppgift och jag har samlat en massa fakta och textutkast i ett särskilt dokument. Vilket jag således inte kan nå...

Det är ju attans så förargligt.

2 kommentarer:

Anna Karin sa...

Fint betyg. Heja Peter!

Du berättar om jacka, byxor och stövlar, men undviker att nämna cykelhjälmen ...

Peter sa...

Tack! Cykelhjälmen är på.