tisdag 4 december 2012

Lägenheten såld

Nu är vår kära lägenhet såld. Var skrev kontrakt i går eftermiddag. Allt gick väldigt fort, det tog bara en dryg vecka, och det känns både lite omtumlande och en aning sorgligt. Här i lyan har barnen tillbringat en del av sin uppväxt. Två av dem har börjat skolan (6-års) tvärs över gatan och de har lekt och härjat på gårdarna runt de tre husen i föreningen. I själva lägenheten finns spår här och där. På insidan av dörren till klädkammaren syns fortfarande markeringarna när vi mätte barnens längdutveckling. I ena sovrummet ritade Lillebror på väggen med vackra och färglada pennor. Strecken är kvar och går inte att få bort...

Nu ska vi ju inte flytta iväg i morgon direkt. Uppriktigt sagt vet vi inte riktigt när vi ska flytta, men förhoppningsvis någon gång i februari. Helst innan containern kommer inseglande från USA.

Den som lever får se.

Dagen har annars präglats av det stundande ovädret. En klass 2-varning har utfärdats för området runt den svenska huvudstaden. Det ska visst komma runt 30 cm snö de närmaste timmarna. Hur spännande som helst. Tur att man inte ska ut och resa. Men jag tror att jag låter cykeln stå i morgon. Lämpligt nog ska jag på en heldagskonferens om samhällets krisberedskap.

Inga kommentarer: