tisdag 5 februari 2008

Alla väntar på Kalifornien

Ihopräkningen av supersöndagen pågår för fullt och alla väntar på hur det ska gå i Kalifornien. Det är rätt kul att följa utvecklingen. Har precis hört Clinton tala till sina anhängare på valvakan i NY. Hon verkade rätt nöjd och det har nog gått oväntat bra i flera viktiga delstater, främst Massachussets och New York.

Också Romney och Huckabee har talat på sina respektive valvakor och jag blir helt mörkrädd när jag hör dom. Dom är ju faktiskt ruggigt långt ut på högerkanten båda två. McCain framstår som en revolutionär i jämförelse. Det är kraftiga skattesänkningar, storsatsningar på upprustning och skärpt gränskontroll, inte ett ord om miljöfrågor eller globala rättvisefrågor, inte tal om en hälso- och sjukvårdspolitik som garanterar alla invånare en bra vård...

Väderrapport: Uppemot 20 grader. Lite disigt. Kraftiga thunderstorms rapporteras från sydstaterna och ovädret sägs vara på väg hitåt... Hurrikanen kommer.

Sjukrapport: Lillebror har varit feberfri hela dagen. Själv mår jag finfint.

Sportrapport: Äntligen Caps-seger! Ovechkin gjorde som vanligt nästan alla mål. Men Gais torskade i säsongspremiären mot Bröndby.

Träningsrapport: 45 minuter på träningscykeln. Kollade valvakan och åt cashewnötter samtidigt. Hade en kall öl i kylen som slutmål för cykelutfärden. Nådde målet.

Inga kommentarer: