lördag 2 februari 2008

Tom Petty räddade mig från döden i Klippan

Bra undanflykter, Martin (se kommentarer). Skönt att du redan har det ordnat, liksom. Sprang lite i dag, men det var ärligt talat rätt segt.

USA laddar upp för Super Bowl. Maken till uppmärksammat evenemang har man väl sällan sett. Schlagerfestivalen är en stilla västanfläkt i jämförelse. I går var det en lång intervju med Tom Petty i en av tidningarna. Han och The Heartbreakers är ju gamla rockhjältar och ska uppträda live i halvtidspausen. Pettys "Zombie Zoo" är en av de grymmare låtar som gjorts. Jag kommer ihåg hur kompisen Lasse kom hem med den till vårt gemensamma hem i Klippan och hur den hjälpte oss att överleva vintern 1990-91. Klippans centrum var väl inte alldeles muntert, om man säger så.

Tom Petty har alltid tillhört en av de mer "politiska" artisterna, men inför årets val vill han inte ta ställning. Vem vill lyssna på en enkel gitarrspelare, undrar han retoriskt i intervjun. Fegis.

Annars finns det gott om stjärnor som valt sina respektive kandidater. Som traditionen bjuder attraherar demokraterna flest, men även de republikanska kandidaterna har en och annan celebrity. T ex skådisen Adam Sandler (stödjer Giuliani, eller snarare stödde), smörisen Pat Boone (Romney) och actionkillen Chuck Norris (Huckabee). Och Schwarzenegger endorsar inte helt oväntat McCain.

Vädret är på väg att bli bättre. Hela fredagen var ett enda regn, men i dag har det varit 12-13 grader och soligt och i morgon ska det visst bli ännu varmare. De två stora kidsen var och badade hela eftermiddagen med en klasskompis familj. Jag och lillebror cyklade till zoo och kollade när flodhästen badade och bajsade. Det var jättekul.

Caps mötte Trashers i kväll och förlorade med 2-0. Uruselt. Läge att byta coach igen.

Men i morgon vinner Patriots lätt! Jag har laddat upp med chips och öl.

Inga kommentarer: