torsdag 14 februari 2008

Happy VD!

"Happy VD!" sa Tracey när jag träffade henne i morse. Tracey är från New York, en stad där de har dille på att göra allt så snabbt och effektivt som möjligt. Så naturligtvis säger man VD istället för Valentine´s Day...

Vi har denna VD-morgon varit på lillebrors dagis, där barnen sjöng kärlekssånger för föräldrarna. Sedan drack vi kaffe och åt hjärtformade kakor. Och alla kidsen delade ut Valentine's till varandra. Vi fattade inte riktigt det där förrän häromdagen. Det är kort som man delar ut till dom man gillar. Vilket på dagis innebär att man delar ut kort till alla. Många kort blir det, eftersom det är 30 ungar. 30 gånger 30 - jo, det bör ha varit runt 900 kort i omlopp under den knappa timme vi var där.

I skolan är det samma sak. Både vår 3rd-grader och vår 5th-grader travade iväg med en massa kort i sina ryggsäckar. Dottern hade dessutom ett kasse med godis med sig till klassens Valentine-party i eftermiddag. Jag återkommer eventuellt med lite bilder eftersom jag volunteerat för att hjälpa till under och efter kalaset.

Väderrapport: En härligt "crispy" dag. Strålande sol, men kallt. Bara ett par grader.

Träningsrapport: Katastrof. Har inte sprungit en meter sedan förra fredagen. Hade bestämt en löpardate med Valerie i dag, men hade förträngt att vi skulle till dagis och fira VD. Så det blev ingen träning i dag heller.

Politikrapport: Nu tror alla man pratar med att Obama tar hem det här. En fingervisning blir det väl den 4 mars, då bland annat stora Texas står på tur att hålla val.

Inga kommentarer: