tisdag 19 februari 2008

Barack allt närmare

Barack Obama svepte hem Visconsin också. 56 procent mot 44 just nu. Nionde raka delstats-segern. Sitter och lyssnar på hans segertal, som han håller i Houston, Texas. Det är där det stora slaget väntas stå den 4 mars. Barack fullständigt lyser av självförtroende, hans tal är bland det bästa jag hört honom hålla. Jag blir alltmer övertygad om att han kommer att bli demokraternas presidentkandidat.

Hillary Clinton höll ett tappert tal i Youngstown, Ohio, där hon kampanjar inför samma datum i mars. Inte alls samma stämning, inte alls samma karisma. Jag tycker lite synd om henne. Hon måste vara oerhört besviken. Allt var ju så upplagt... Så kom den där unge spolingen.

John McCain vann som väntat helt odramatiskt i Visconsin och det är bara formaliteter som återstår innan han kan utropa sig som republikansk kandidat. I praktiken har det varit klart rätt länge.

Och Castro ställer inte upp för omval i Kuba. Historiskt, sanna mina ord.

Annars är det kallt igen här i DC. Runt nollan just nu. Lillebror är bättre och har varit feberfri hela dagen, så det blir dagis i morgon.

Take care!

Inga kommentarer: