onsdag 9 januari 2008

Comeback-Clinton

Julpusslet är snart klart. Duken var jättejobbig.

Lillebror med en särskild hälsning till kusin Daniel. Tröjan är kanon!


Våra au-pairer på väg till skolan med två av tre barn tidigt på onsdagsmorgonen. Storebror är på besök på en annan skola denna dag.




Hillary Clintons otippade seger i primärvalet i NH fyller tidningar och nyhetssändningar här. Hon var närmast uträknad inför tisdagen, men vann rätt klart till slut - även om marginalerna inte är jättelika. Det här öppnar för en oerhört intressant fortsättning, där utgången mellan Barack Obama och Clinton är oviss. John Edwards verkar ha parkerat på en stabil tredje plats, men ger inte upp. Jag är lite svag för Edwards lite mer bombastiska stil, även om hans sliskiga sydstatsdialekt och välkammade utseende talar emot honom.

På republikanernas sida är det urtråkiga herrar som dominerar totalt. Svärfar och jag satt och lyssnade på John McCains segertal i går och det var så trist så vi höll på att somna båda två. Dessutom läste gubben innantill på ett väldigt stelt och formellt sätt, jämfört med de andra kandidaterna som åtminstone verkar hålla mer spontana och engagerande tal.

Annars är förstås den andra stora nyheten här Joe Gibbs avhopp som Redskins-coach. Det är sida upp och sida ner i Washington Post i dag.

Vädret? Just nu, kl 10 på förmiddagen, 19,2 grader och sol. Och i kväll är det dags för Backstrom, Niiilander och de andra pågarna i Caps.

2 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Nyheten om Redskins ses faktiskt också i TV härhemma. När TV:s korre (Rapport tror jag...)kommenterade Hillary Clintons seger i New Hampshire stod ha bredvid en löpsedel från Washington Post och där fanns det såklart med...
Jag förstår fortfarande inte allt detta tjat om vädret - inte håller vi på och tjatar om regn hela tiden.

Hälsa svärfar!!

Werner sa...

Au-pair? Svart arbetskraft? Betalar du avtalsenlig lön eller är du en skattesmitare?
Det undrar min fru och jag som ärliga svenskar.

Hälsa medbrottslingarna från oss