måndag 21 januari 2008

Kallt!

Iskall promenad längs Potomac i söndags.

Men vi var glada trots kylan...

Morfar med rolig taxichaufför. Dags att åka hem till Sverige igen.

Mormor säger adjö efter ett par veckor i DC. Tack!

Julpusslet är klart.


Lillebror med sin Taylor-tröja. En modern klassiker.

Det var väldigt kallt när gick upp i morse. Hustru och lillebror åt frulost med ryggarna mot elementet.


Kallt som 17 i DC. I helgen föll temperaturen plötsligt till flera minusgrader och i morse (måndag) var det 7 grader under nollan, vilket är svinkallt här. Det är märkligt, för några veckor sedan var det över 20 plusgrader.

För att verkligen markera kylan så la värmesystemet av i natt, vilket innebar att det var runt tio grader "varmt" när vi gick upp. Dessutom gick ett av bransalarmen klockan 4.30 på morgonen, så det var på det hela taget rätt kul. Särskilt för storebrors kompis som var här på en sleepover. Dottern missade dock både larm och kyla eftersom hon sov borta.

Här har varit lov och helgdag denna måndag, Martin Luther Kings Day. Alla skolor är stängda och det är lugnt och skönt på stan. Dagen har ägnats åt stillsam aktivitet i hemmiljö och avrundades med fika med några vänner. Mycket trevligt.

Söndagen dominerades av amerikansk fotboll. Två matcher i playoff och nu är det klart vilka som möts i Super Bowl den 3 februari: Inte helt oväntat är New England Patriots det ena laget. Patriots har vunnit samtliga matcher den här säsongen och vinnerd de även den sista blir det nytt NFL-rekord - 19 segrar. De möter New York Giants.

Och i hockeyn går Backstrom mot succé i Caps. Senast gjorde han fyra assist och hittills i kväll (matchen pågår) har han passat till tre mål.

Inga kommentarer: