torsdag 6 november 2008

Nedräkningen har börjat

Nya avslöjanden om det egentliga valresultatet på min blogg Amerika-reportage. För vem kom egentligen på tredje plats i det amerikanska presidentvalet? Och fjärde? Och hur gick det för miljöpartiet? Och socialisterna?

Här i Distriktet har den stora nedräkningen börjat på allvar. I morgon eftermiddag kommer nämligen kidsens mormor och morfar och just nu tror jag knappt barnen tänkar på något annat. Det ska himla kul att ses - det har redan hunnit gå tre månader sedan sist. Då var det sommar i Halmstad. Nu är det höst, även om utetemperaturen här i DC för närvarande (klockan 10 på kvällen) håller behagliga 19 grader.

Jag kan meddela att Caps vann över Hurrikanerna från Carolina nu i kväll. Alexander Semin gjorde 3-2 med tio sekunder kvar och Big Brother skrek högt från sin fåtölj. Kul.

Annars är det fortfarande valresultatet som är på allas läppar. Obama fick till slut 93 procent av rösterna här i Distriktet och att träffa någon som röstat på McCain är inte särskilt lätt. Vår bekant Gerard har dock kommit ut som Mac-anhängare. Det väckte allmän förvåning i vänkretsen, eftersom han av allt att döma borde vara Obamian så det skriker om det: Svart, rätt fattig och väldigt trevlig...

I morgon får jag ta ett städsvep här så att huset är presentabelt när svärföräldrarna kommer. Dessutom ska jag försöka hinna med någon timme tennis på förmiddagen. Det ska visst bli drygt 20 grader och strålande sol.

Synd att klaga. Take care därborta i det mörka Sweden.

3 kommentarer:

Anna Karin sa...

Tack Peter!
Vi känner oss välkomna och gläder oss otroligt åt att få träffa er! Här är tidig morgon, becksvart utanför och om en kvart kommer taxin och hämtar oss. ROLIGT!
A&AK

Anonym sa...

Hej där! Jag har skickat ett mejl till dig :-)

Peter sa...

AL - jag har nu skickat svaret via en annan mejladress - det verkar som om min yahoo-adress bojkottas av dig...