lördag 10 oktober 2009

Tack för besöket!

Så var det då dags för mormor och morfar att återvända till det gamla landet, efter nästan två veckor i det nya. Jag skulle vilja passa på att tacka dom innerligt för all hjälp vi fått. Hur ska vi klara oss nu?

Innan dom åkte hann dom se Lillebror stänka in fyra mål när hans Penguins vann dagens match med ungefär 13-2.

Medan hustrun och barnen körde ut gästerna till flygplatsen, satt jag och jobbade samt lyssnade på sportradion och direktsändningen från Parken i Köbenhavn. Sverige förlorade med 1-0 och är i praktiken borta från VM-slutspelet i Sydafrika nästa år.

Dags för Lasse Lagerbäck att avgå.

Och efter en fantastisk kycklingwok, kunde jag konstatera att även det lokala hockeylaget Capitals förlorade mot svensklaget Detroit Red Wings. Rödvingarna var bättre i allt och kunde lika gärna ha vunnit med 6-2 istället för de 3-2 som det faktiskt blev. Som vanligt förlorade Caps främst på grund av att man drog på sig alldeles för många utvisningar.

Slutligen kan jag konstatera att svärföräldrarna verkade åka i rätt tid. Nu på kvällen har temperaturen formligen rasat här i DC. Just nu, hal elva på kvällen, är det måttliga 17 grader ute.

Brrrr.


Mormor och morfar på väg hemåt.

1 kommentar:

Karin sa...

Vilken härlig bild! Vi har redan hunnit få rapporter och de verkade mycket nöjda! Kram Kram Karin