måndag 9 november 2009

Inget pris för Wonderboy

Wonderboy Wanderson, den kanske bäste spelare som GAIS haft sedan Samir Bakaous dagar, vann den allsvenska skytteligan tillsammmans med Hyséns pöjk från Idrottsföreningen Kamraterna. Men det var Hysenpöjken som tog hem fotbollsgalans pris som bäste poänggörare. Inte för att jag är särskilt engagerad i detta, men det hade ju varit kul om en grönsvart spelare hade vunnit något pris. Någon gång.

Vi får väl trösta oss med att den brasilianske anfallaren lär inbringa runt 20-30 mille till Atleternas skrala klubbkassa. För han kommer säkerligen bli uppköpt av någon europeisk storklubb inom kort.

Vi har haft en sympatisk höstdag här i Distriktet, med temperaturer upp mot 20 grader. Jag har dock mest hållit mig inomhus på grund av jobb, jobb, jobb. I går var jag ute desto mer. Tog bland annat med mig grabbarna på en längre löptur (de cyklade), över till Virginia. Mycket trevligt, men trots stretching har jag träningsvärk i dag. Är uppenbarligen inte i bästa form.

Men jag är inte den som klagar. Jag bara beskriver fakta. Rent deskriptivt.

Nu måste Pedro ställa ut soporna. Dags att sluta för dagen med andra ord.

2 kommentarer:

Werner sa...

Hälsa Pedro. Jag är full av beundran för hans arbete i det tysta.

Peter sa...

Jag ska hälsa honom. Tycker dock att han slappat till på sistone. Men det är svårt att få tag på bra tjänstefolk nuförtiden, så han får väl vara kvar ett tag till.