onsdag 11 november 2009

Snart ännu en tandställning i huset

Big Brothers gig för mor- och farföräldrar i dag gick hur bra som helst - dock utan stagediving.

Och Syster Yster har varit hos odontologen, som sa att hon behöver tandställning. En tand på hennes högra sida i överkäken har svårt att få plats och måste beredas plats annars blir det alldeles tokigt. Så från och med nästa vecka blir hennes vackra leende färgladare. Och storebror får tandställnings-sällskap.

Lillebror har haft en kompis hemma hela dagen - det har ju varit skollov här - och det tog omkring en timme att röja och plocka undan efteråt. De hade gjort om hela hans rum till ett "haunted house". När jag såg detta skräckens hus förstod jag plötsligt varför han var nere och frågade efter filtar titt som tätt. Som en liten men rolig bonus hade en tejphållare, innehållande en massa konstiga vita gruskorn (visst är det märkligt?) läckt, så det var korn över hela rummet, i sängen, under sängen, i fötöljen, på nattduksbordet, på skrivbordet.

Pedro fick ett hårt kvällspass.

Annars kan rapporteras att det regnat hela dagen och att nedräkningen för skolans stora årliga gala har börjat. Den hålls på fredag, i House of Sweden. Och jag är i hög grad inblandad. Målet är att få in 50 000 bucks - över 300 000 kronor - till skolan.

För den som är intresserad av hur sådana här event kan gå till, rekommenderas ett besök på den särskilda webbplats som skapats för detta tillfälle. Kolla särskilt in de där pannkakorna som erbjuds till högstbjudande....

Inga kommentarer: