söndag 2 mars 2008

Blogg-nyheter

Det har levererats några ovälkomna kommenterarer till denna blogg på sista tiden. Jag har strukit dom så fort jag kunnat, men nu har jag dessutom ändrat i inställningarna. Från och med nu måsta jag granska och godkänna kommentarerna innan de publiceras. Det går alltså inte längre att skriva in direkt till bloggen. Det går inte heller att skriva kritiskt om mig eller min familj, negativt om GAIS, ha konstiga åsikter om mitt träningstempo (jag har inte sprungit på tio dagar) eller något annat som jag på något sätt kan uppfatta som stötande.

Däremot går det bra att ösa beröm över mig, berätta om hur snygg och vilken fantastisk och originell skribent jag är och liknande.

I dag är det söndag. Sol. Dottern ska strax hämtas av en kompis, storebror ska spela basket med annan kompis i parken och jag och lillebror gör oss precis klara för en cykelutfärd längs floden för att kolla in vårfåglarna.

1 kommentar:

Gösta sa...

Javisst, du är vacker, stark och modig.
Skämt åsido, anonymiteten i bloggvärlden gör att människors självcensur släpper, att de är sig själva. Den ondska och illvilja som annars ligger under den sociala fernissan kommer loss. Det är ganska skrämmande att plötsligt inse att människor inte är så hyggliga som man tror. Att de finns de som bara vill skada och göra illa.
En nyttig men tråkig insikt.