söndag 23 mars 2008

GAIS-vinst och Cherry Blossom

Göteborgs-atleternas allsvenska form börjar kanske infinna sig. 4-1 mot norska Kongsvinger känns ju helt okej. Sheriffen (Sheriff Suma) verkar vara på G och GAIS är möjligen något bättre än vad många tror, inklusive jag själv. Man har fått behålla nästan hela fjolårets lag intakt och förstärkt på några väsentliga platser. Kan bli ett kul år. Skulle i så fall bli det första kuliga året sedan jag blev gaisare för drygt 25 år sedan.

Washington DC börjar klä sig i blommande körsbärsfärger. Vi var ute en sväng med vår zipcar i dag och kollade in blomningen. Om en vecka kommer "peaken" - lagom till National Marathon. Samtidigt inleds Cherry Blossom Festival här i The District.

Tidigt i morse (ja, runt 9:30 i alla fall) stack jag iväg mot Great Falls för att kolla in Baldheaded Eagles samt ta ett litet springpass. Jag hittade inga örnar (däremot gott om gamar och vråkar) och sprang runt 20 minuter längs C&O Canal. En mycket vacker morgon men löpningen kändes väldigt tung och jag hostade minst lika länge efteråt som jag sprang. Det kan bli en tuff halvmara om knappt en vecka...

Denna påskdag avrundades med påskäggs-jakt för barnen, som nu sitter och njuter av sitt påskgodis framför TV:n.

Avslutningsvis några gratulationer: Ola till nya jobbet och hela familjen för den kommande flytten. Så himla kul! Och J och H som förlovat sig. Snart slipper ni leva i synd där i Solna.

Inga kommentarer: