lördag 16 augusti 2008

Back home

Mitt i packningen. Det är total kaos här i lägenheten för tillfället, men det ska nog lösa sig. I morgon bitti sticker vi till Arlanda för vidare färd mot US of A. Med tre kids, fem stora resväskor och en massa handbagage.

Jag skulle egentligen ha kutat Midnattsloppet i kväll. Starten går om en knapp timme och min polare Martin ringde tidigare i dag och undrade hur formen var. Jag sa som det var:
Jag bangar. Det blir inget lopp för min del i år. Kombinationen taskig tidpunkt (kvällen före avfärd) och långvarigt ryggont gjorde att jag valde att avstå.

Dessutom hade jag stora problem med min tävlingsdräkt som spricker hela tiden. Taskig kvalitet. Eller svärmors efterrätter? Alshammar och jag...

Hur som haver. Jag är glad ändå. GAIS lyckades, mot alla odds, vinna mot Bajen på Söderstadion i går kväll. Tre mål i sista kvarten. Helt osannolikt. Dessutom spelade man i Hammarby IF:s klassiska gulsvarta dräkter, eftersom man glömt att ta med sina egna bortaställ.

Jag vill passa på att tacka alla som vi träffat under sommaren! Det har varit mängder av middagar, fester, besök, lek, skoj, stoj, bröllop och en massa annat jätteroligt. Sommaren har varit kanon!

Nu väntar vardagen back home in The District. Lillebror börjar skolan, Big Brother börjar en ny skola och Syster Yster går kvar på samma skola, men nu i 4th grade. Hösten kommer milt uttryckt att bli spännande. Nästan med en gång är det dags för det första konventet; demokraternas i Denver inleds den 25 augusti. Då om inte förr får vi reda på vem som Barack kommer att välja som running mate. Veckan efter är det republikanernas tur, i Twin City, Minnesota. Sedan är det inte så långt kvar till USA-valet den 4 november.

Hösten innebär också att jag kommer att börja blogga mer regelbundet igen. Ses i spalterna.

5 kommentarer:

Anna Karin sa...

Lycklig resa (flyg försiktigt!) och lycka till med jobb- och skolstarten!
Anna Karin

Werner sa...

Fy skäms! Skylla på svärmor och hennes goda efterrätter. Vem var det som åt och tjocknade till?
Undrar

Peter sa...

Ja, men det är väl inte mitt fel att svärmor gör så goda efterrätter?? Hade hon gjort äckliga efterrätter så hade problemet aldrig uppstått!

Werner sa...

Du kunde väl ha bett henne göra äckligare varianter med hänsyn till din svaga karaktär.

anser
Werner

Anna Karin sa...

Lågt och lumpet att skylla på mig! Nästa gång jag bjuder på efterrätt får det bli monkavälling eller sagogrynssoppa. Det fick jag när jag var liten och hade aldrig några problem med vikten.
/Svärmor