fredag 29 augusti 2008

Födelsedagskalas gånger två

Borta i Ohio har John McCain födelsdagskalas (72 år i dag) med sin nya vapendragare och running mate Sarah Palin (som för övrigt har 20-årig bröllopsdag i dag med sin Todd).

Själva förbereder vi kvällens stora party här hemma. Det är nämligen så fiffigt anordnat att min hustru fyller år samma dag som Mr McCain. Och hustrun är för närvarande på väg mot distriktet efter att ha hälsat på Barack Obama borta i Denver. Såvitt bekant fyller dock inte Barack år i dag. Och sannolikt har han inte bröllopsdag heller.

Det mesta är klart inför kvällens fest. Det är bara kakorna från Georgetown Cupcakes som återstår att införskaffa. Samt en smula belgisk choklad från butiken en bit upp på Visconsin Avenue. Där har jag tjatat mig till 10 procents rabatt eftersom jag är en storkund.

Helgen som väntar är en långhelg eftersom det är Labor Day på måndag. Halva DC kommer därmed att fly från stan. Det är den sista lite större sommarweekenden och amerikanska SMHI har utlovat kanonväder både här i stan och utåt Atlantkusten. Så alla som har möjlighet lär försöka ta sig härifrån.

Vi räknar dock inte med några längre utflykter. Kanske ett eller annat poolbesök och någon biltur i närområdet. Det känns som om vi behöver ta det lite lugnt så här efter den första skolveckan.

2 kommentarer:

Anna Karin sa...

Hälsa till födelsedagsbarnet och gratulera henne från oss!
AK&A

Peter sa...

Jajamen!