söndag 31 augusti 2008

Kalas och derby

Party i fredags. En mig närstående kvinna fyllde år. Snyggare än någonsin. Här omgiven av några av sina största fans.

Derbydags i dag (måndag). Bilden är från vårt sovrum här i DC.

Det är söndagskväll här i distriktet och dottern har precis brutit ihop på grund av att Lillebror råkat sätta sig på ett legobygge som hon arbetat med sedan i julas. Det är sånt som händer strax efter kl 10 på kvällen och det är exakt sånt som en pappa vill ta del av efter kl 10 på kvällen när det enda pappan vill ha är en lugn stund framför TV:n med ett stillsamt whiskyglas i handen för att följa Gustavs framfart mot den amerikanska sydkusten.

I dag har vi kört hustrun till flygplatsen för vidare befordran till S:t Paul i Minnesota. Sedan åkte vi och badade i en näraliggande pool en stund. Det är varmt och skönt och det känns bra med en extra dag ledigt och sovmorgon i morgon. Storebror har en kompis som sover över här och i morgon ska Syster Yster sova över hos en av sina kompisar.

Om ett knappt dygn (20 timmar) är det dags för Göteborgsatleternas derbyfight mot lokalkonkurrenterna Idrottsföreningen Kamraterna Göteborg. Med tanke på att kapten Lundgren är skadad och borta resten av säsongen (och dessutom tyvärr slutat blogga i GP) är jag allvarligt bekymrad över lagets staying power. Mot KFF senast tappade man allt i andra halvlek och förlorade till slut med 1-4.
Brrrr.
Gustav sägs nå USA:s fastland måndag eftermiddag lokal tid. Ungefär samtidigt som derbyt startar på Nya Ullevi. Say no more.
Nu verkar alla kidsen ha somnat - trots legokatastrofer - och jag tror att jag ska hälla upp den där whiskyn nu och ägna mig åt lite seriöst TV-tittande.

2 kommentarer:

Werner sa...

Skärpning! En sann GAIS-supporter ska väl inte förlora en match innan den är spelad. Eller är det för att motivera whiskykonsumtionen?

Peter sa...

Det handlar om att dränka sorgerna innan de uppkommer. Just in case...