måndag 1 september 2008

Det är underbart att vara GAISare

Känslan är närmast overklig för en lidande Atlet. Vinst i derbyt med 30 000 på läktarna och plötsligt är det fast mark under fötterna i serien. Bara tre poäng upp till sjätteplatsen. Och avståndet till hotande placeringar i botten är tio poäng. Nio matcher kvar, däribland fyra mot lag som ligger efter GAIS i tabellen (Gefle, Norrköping, Örebro och Ljungskile). Tar Atleterna åtminstone tre segrar av de återstående matcherna (särkilt mot de nämnda lagen), så bör ett nytt kontrakt vara säkrat.

Kanske är t o m målsättningen för säsongen (åttonde plats om jag minns rätt) inom räckhåll. Ska man verkligen få uppleva ett serieslut utan magsår och risk för hjärtinfarkt? Det är inte riktigt likt Göteborgs Atlet- och Idrottssällskap.

Ja, i övrigt har världen mest bestått av orkanen Gustav (som inte blev så dramatisk som alla reportrar hoppades på) och republikanernas näst intill inställda partikonvent i Minnesota. Dagens stora nyhet (förutom derbyt) har varit att VP-kanddaten Sarah Palins 17-åriga dotter är gravid. Utan att vara gift.

Och i morgon är det dags för det tredje barnet att börja skolan. Big Brother har packat sin väska, duschat och valt ut kläder inför sin första dag på Edmund Burke School. Återkommer med rapport.

2 kommentarer:

Werner sa...

Denna GAIS-seger kräver väl sin whisky?

Peter sa...

Eller champagne? Whiskyn har jag ju redan inmundigat. I förskott.