måndag 29 september 2008

Senatorn på skolgården

Washington DC är ett roligt ställe att bo på. För ett par timmar sedan sa jag hi till senator Chris Dodd. Han syns på TV i stort sett oavbrutet i samband med den finansiella krisen och "bail outen" och är demokratisk ordförande i senatens Banking Committee och en av dom som förhandlat om räddningsplanen.

Hans dotter går i First Grade på vår skola och jag är rätt imponerad av att han hinner lämna henne rätt ofta, trots att han måste ha rätt mycket att pyssla med däruppe på Capitol Hill. Han hade till och med hunnit ta av sig slipsen efter morgonens intervju i CNN... Världspolitik på ens egen skolgård. Kul.

Det är således dagen efter den pinsamma matchen och i natt drömde jag om hur Texas plötslig insåg att han mentalt, intellektuellt och kulturellt egentligen hör hemma i GAIS och att han omedelbart efter slutsignalen rev sitt kontrakt med HBK och gick tillbaka till Atleterna.

Men det var bara en dröm. Texas har tyvärr etablerat sig lite väl mycket i Halmstad och mitt tips är att han lär bli kvar där även efter karriären... Eller vad säger du, Texas?

Inga kommentarer: