tisdag 16 september 2008

Alla bara tränar

Vi har blivit en riktig sportfamilj. I dag tränade tre av fem. Big Brother hade sin dagliga soccer-träning - och fick beröm av coachen för gårdagens insats i matchen.

Big Sista hade sin första GOR-träning i dag. GOR ska uttydas Girls On the Run och när jag skulle hämta henne i eftermiddags hördes på lång väg: "Girls on the run is best in town - Girls on the run is number one". Sedan kom 15 tjejer takfast marscherande och skanderande på väg från Volta Park där de har sin träning. Hur coolt som helst.

Och själv sprang jag 10 km i morse. En härlig slinga över Memorial Bridge till Arlington, Virginia, ett varv på Roosevelt Island och sedan tillbaka över Key Bridge.

Annars är folk mest uppfyllda av den ekonomiska krisen, som slog till med kraft i går i och med att ett större investmentbolag kursade och ytterligare andra ligger klart illa till. Många här är rejält upplånade på grund av bostadsköp och dessutom beroende av stigande börskurser eftersom en mycket stor del av deras pensionssparande ligger bundet i aktiefonder.

Inga kommentarer: