måndag 15 september 2008

Det regnar segrar

Saken är klar - säker seger med 3-1. På bortaplan. Läge för ett brett smajl
.

Erik, Big Brother och Justin väntar på inhopp.


Det finns stunder då allt liksom bara flyter och man känner att bättre än så här kan det ju knappast bli. Det kommer ögonblick eller dagar som man i senare i livet knappast tror på.

I dag var en sådan dag.

Först två timmars stenhård tennis med Robert i morse. Både rygg och arm höll och den nya tennisspaden visade sig vara mer än godkänd.

Därefter nästan två timmars radioreferat via webben från Ullevi. GAIS vann säkert och uppenbarligen rejält välförtjänst mot Djurgårdens IF, 2-1. Kunde har varit både ett och två mål till för Göteborgsatleterna. GAIS klättrar nu rejält i tabellen efter två raka och mycket värdefulla segrar. Åttonde plats och inte särskilt många poäng upp till de lag som ligger närmast ovanför.

Slutligen Storebrors riktiga debut som soccer-spelare här i USA. Han hoppade in som anfallare i slutet av första halvlek och var oerhört nära att näta i början av andra. Ett mål som i så fall hade betytt ledning för Edmund Burkes Middle School Boys. Nu löste det sig i alla fall, slutresultat 3-1 efter bland annat en straff och en frispark från 30 meter som seglade in över målvakten i Jewish Day School.

Big Brothers insats i sin premiärmatch var imponerande. Snabba rörelser, snygga passningar och en skott som strök målvaktens vänstra stolpe. Med tanke på att de flesta killarna på planen går i åttonde klass, var Storebrors debut än mer imponerande. Han fick också en hel del beröm av coachen efter matchen.

Det är bara att njuta!

Inga kommentarer: