söndag 14 oktober 2007

Intensiv helg

Den gångna helgen har präglats av en vag höstkänsla, diverse aktiviteter och en hel del socialt umgänge. I lördags morse satte vi på värmen i huset en stund eftersom det hade varit neråt 10 grader på natten. Men rätt snart fick vi stänga av värmen igen. Det är fortfarande drygt 20 grader på dagarna och solen skiner vareviga dag. Här är några bilder från helgen:


Vi gjorde en cykelutflykt på lördagsförmiddagen...

...det var en otroligt skön dag, lite kylig på morgonen och...

...allt varmare under dagen. Vi cyklade längs...

...Potomac River och fikade vid strandkanten.

När vi kom tillbaka till Georgetown hade en stor marknad dragit igång och delar av Wisconsin Avenue var omgjord till gågata. Annars är gågator i stort sett ett okänt begrepp i det här landet.

Det var en lugn lördag. Polisen åt glass och softade mest.

På söndagen cyklade dotter och mor till grönsaks- och matmarknaden vid Dupont Circle och kom hem med crabbcake och blommor. På eftermiddagen kom Charlie och Mary med föräldrar hem till oss och fikade. Sedan gick vi till Rose Park, där barnen träffade flera kompisar.

Samling under träden i parken med några av barnen och några av föräldrarna. När det är vackert väder är lekplatserna verkliga samlingspunkter. Vid Rose Park finns en förträfflig basketplan, tre tennisplaner, en stor gräsmatta och två olika lekplatser.



Inga kommentarer: