lördag 24 november 2007

Idrottsdag

Taktiksnack inför soccermatchen. Tyvärr slutade kampen med förlust, 1-3. Klart orättvist om ni frågar mig.

Ser ni nummer 19 i den röda tröjan? Där är vår gode vän Nicklas Bäckström i Caps.

Två Caps-fan hade kul på matchen. Capitals lirade faktiskt riktigt, riktigt bra.

Let's go Caps! Nöjda kom vi hem sent på kvällen och firade segern.


En sån dag det blev. Först var det en vild fotbollsmatch med runt 25 deltagare - stora och små, gamla och unga. Jättekul. Det var Kira som fyllde år och som fixat ett soccer-party. Jag hade chansen att avgöra, men brände ett öppet läge ensam med en åttaårig målvakt. Så kan det gå.


Sedan försvann de storebror och dotter på fortsättningen av kalaset borta vid Dupond Circle, där jag och lillebror sedan hämtade dom för att ta tricken in till stan och gå på NHL-match: Caps mot Carolina Hurricanes. Vilken höjdare! De båda svenskarna Bäckström och Nylander var i bästa slag och var inblandade i det mesta framåt. Nylander gjorde ett mål och Nick passade till två. Matchen slutade 5-2 och det var en lycklig kvartett som trängdes på tunnelbanan hem sent i kväll.


Vi hade fått lyxbiljetter (av kompisar som inte kunde gå) och satt perfekt på "Club-sektionen". Biljetterna kostar drygt 100 dollar styck här normalt. En totalupplevelse. Både barnen och jag var väldigt nöjda efteråt när vi gick och viftade med våra flaggor på vägen hem från metron till Georgetown.

Inga kommentarer: