lördag 4 april 2009

Cherry Blossom Parade i blåsväder

Vi stack iväg på parad på lördagsförmiddagen. Det var dags för den årliga Cherry Blossom Parade nere vid National Mall. Soligt och fint, men tyvärr ställde den hårda blåsten till det en del. Fanbärare av olika sorter höll på att blåsa upp i luften med sina flaggor och de coolaste uppblåsbara figurerna i jätteformat kunde tyvärr inte delta. Så det blev inte den där riktiga höjdarparaden som det brukar vara, men rätt skoj ändå.

Som vanligt var det inte särskilt mycket inslag som byggde på paradens tema, körsbärsblomningen. Jag fick ihop det till ett ekipage som överhuvudtaget anspelade på körsbär och det kom för övrigt från Japan. Det är Japan som skänkt alla vackra körsbärsträd som står på centrala platser runt om i huvudstaden.

I övrigt var det en salig röra med allt från Virginia Rodeo Queen till trumpetorkestrar från outer space (se videoklipp).

På sjukfronten kan rapporteras ett långsamt tillfrisknande. Samtliga är på benen. Men några ska nog ta det rätt lugnt med aktiviteter även i dag...

Hej hopp!


En orkester från Outer Space spelade på Cherry Blossom Parade:

Inga kommentarer: