lördag 15 maj 2010

Mission accomplished

Syster Yster kom hem i morse, rejält trött men glad och nöjd efter ett dygns resa och lägervistelse med klassen. Sedan åkte hon och hustrun iväg och skulle köpa en gratuation dress och precis som hustrun misstänkte innan så blev det en lång dags färd mot natt. De var hemma igen efter uppskattningsvis tio timmar. Med klänning.

Mission accomplished. Bra jobbat.

Pojkarna och jag ägnade åt oss Lillebrors fotbollsmatch och åt att städa huset - en syssla som Pedro åsidosatt lite på senaste tiden på grund av en massa andra uppdrag. Men nu är det rent och finfint här igen.

En fantastiskt god indisk kycklinggryta (med paprika, champinjoner, rödlök, cashewnötter och rikligt med ingefära, till couscous) hann jag också fixa till, innan det var dags att köra Big Brother till en trippeldate uppe på biopalatset vid Friendship Heights. Ska strax iväg att hämta honom igen.

Han får ta körkort snart.

I morgon ser jag fram emot att gå upp tidigt och springa med dottern i det traditionella loppet "Girls on the Run". Jo, pappor får också vara med... Återkommer med rapport.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Grattis till Syster Ysters klänning! Hoppas hon har lite energi kvar till loppet i morgon. Lycka till - båda två!

Peter sa...

Tack!