lördag 1 maj 2010

Köttbullssuccé på International Dinner

För tredje året i rad besökte vi International Dinner på vår kommunala skola nu i kväll. Som tidigare gjorde våra "Swedish Meatballs" stor succé och var helt slut efter cirka 20 minuter. Och precis som förut var i själva verket våra hemlagade svenska köttbullar i själva verket köpta på vår lokala supermarket, två storförpackningar för 9:99 styck. Färdigstekta italienska meatballs, bara att värma.

En trevlig kväll hur som helst. Vi tog med oss Johanna och Rickard som fick en inblick i den internationella sfär vi rör oss i här i DC. På partyt fanns folk från alla hörn; ryssar, venezuelaner, brassar, spanjorer, kineser, ukrainare, tyskar, fransmän, mongoler, rumäner, schweizare, en massa amerikaner förstås och diverse annat folk.

I övrigt att rapportera: över 30 grader varmt under stora delar av dagen. Det gick åt mycket vatten under Lillebrors fotbollsmatch...

Syster Yster är på sleep over hos en kompis. Big Brother är på bar mitzvah-party, en av hans klasskompisar. Jag ska strax iväg och hämta honom och en kompis.

I morgon åker våra svenska vänner back to Bromma, Sweden. Tråkigt.

Men vi ses säkert i sommar...

Kompisar sedan födseln...

International Dinner. Johannas och Rickards yngsta tös åt tills hon fick ont i magen.

1 kommentar:

Taina sa...

Jasså, du kallade dem för svenska när de i själv verket var italienska? Hahahaha!

Vi kom också upp i 30 grader igåt. Nice.