torsdag 23 juni 2011

Reserapport, del ett

Reserapport: vi har kommit till Providence, Rhode Island. Det ska visst vara en av USA:s fattigaste kommuner. Vilket kan vara en orsak till att hotellrummet kostar modesta 45 dollar. Inklusive frukost, gratis parkering och internet. Vi kom hit fran N Y City, daer vi hade en utomordentligt trevlig eftermiddag, afton samt halvdag. Pa vaegen intill Manhattan stannade vi till i Hoboken, New Jersey. Kollade in cake boss cafeet samt Sinatraparken. Utsikten fran parken over till Manhattan var magnifik.

Sedan koerde vi under Hudsonfloden och in till stan. Virrade runt en stund och lyckades faktiskt hitta ett parkeringsgarage precis intill dit vi skulle. Vi sov namlkgen oever hos en av hustruns kollegor, som bor mitt paa Manhattan, med en helt suveran utsikt 35 floors upp.

Fram mot 14-tiden aakte vwi fraan NYC. Sedan vidtog en mardromsresa. Pga vagarbeten och olyckor och annat saa tog det 8 timmar att koera hit, en resa som normalt tar mindre an halften...

I morgon siktar vi mot Cape Cod.

Att GAIS forlorade mot Kaamaa FF forbigar jag med tysssstnad.

2 kommentarer:

Anakronisten sa...

Såg att det inte var de billiga ställena ni åker via, typ Martha's, så glad över att ni hittat billigt övernattningsställe ;-) Men i övrigt: Heja GAIS -- och förstås Djurgården... //Johnny

Werner sa...

Att köra vilse i NY City och att fastna i oändliga bilköer är också en del av mina erfarenheter av US. Det är en del av livet där, men också många positiva delar.

Här är livet bra, Helsingborg och Djurgården vann.