onsdag 8 juni 2011

Sista dagen för två av tre skolbarn

I morgon är det sista dagen för två av tre skolbarn. Så fort ett läsår går. Åtminstone för oss vuxna. När jag själv gick i skolan var ett läsår oändligt. Antar att mina barn upplever det på liknande sätt.

Hur som haver. Big Brother går ur åttan och börjat high school till hösten. Syster Yster slutar sexan. Lillebror däremot har nästan två veckor kvar i skolan, stackarn. Han ska för övrigt på field trip till Vita Huset i morgon. Även de andra två ska ut på diverse roligheter i morgon, som dessutom ser ut att bli årets hittills varmaste dag. Enligt säker källa (dottern) ska det bli 103 grader. Farenheit, alltså. Vilket motsvarar cirkus 39,5 grader Celcius.

Det kan vara det varmaste jag någonsin upplevt i Distriktet, åtminstone som jag varit medveten om.

I övrigt denna dag: Passansökan för dottern på ambassaden. Nu är det bara att hoppas att passet hinner bli färdigt och hitskickat innan vi ska iväg på en planerad tripp till bland annat Kanada i om ett par veckor...

Och så en del jobb. Och rejält ont i ryggen. Kan det vara cyklingen?

Slutligen: Temperaturen i eftermiddags, omkring 36 grader, inbjöd till en pastasallad till middag. Till detta hutruns fantastiska curry- och chutneysås och fullkornsbaguette.

Suveränt!

1 kommentar:

Werner sa...

Ont i ryggen? Ont i tån? Inga rapporter om tider, puls mm. Vart skall det ta vägen med dig? Gubbar du till dig redan? Ryck upp dig tycker din Fan Club.