lördag 12 september 2009

Fotbollspremiär för Lillebror

Så har då Lillebror haft premiärmatch för sitt nya lag, Stoddert Penguins. Match direkt, utan en enda träning före. Kanske inte bästa tänkbara förutsättningen, men det är ju bara att köra... Följdaktligen präglades första halvlek mest av förvirring och fortfarande fem minuter in i andra trodde Lillebror fortfarande att man bara "tränade" och undrade när matchen skulle börja.

Men hur som helst. Andra halvan av matchen började Penguins spela bättre och Lillebror var - helt objektivt - bäst på plan. Han hade tre, fyra rungande skott strax utanför mål, dribblade, passade, bröt. Var överallt och sprang oavbrutet. Hans lag förlorade dock med 2-4, efter 0-4 efter den första förvirrade halvleken.

Det är bara en tidsfråga innan han kommer att platsa i GAIS, som när jag skriver detta just gör 2-2 mot Elsborgs IF. I sista minuten av ordinarie matchtid. Slutresultatet bekräftas i detta nu.


Uppvärmning inför Lillebrors första match. Snygg lagtröja.

Så var matchen igång. Lillebor är laddad.

Intensiva närkamper.

Spelet utan boll är också viktigt. 12:an är vår grabb.

Det är alltid jobbigt att stå bredvid. Storebror och jag skrek oss hesa.

2 kommentarer:

Taina sa...

Jag är inget stort fan av fotboll. Nu har Maken sett till att Minstingen börjat spela och idag var hon på sin första träning.

Vad kul att Lillebror var bäst ;)

Anna Karin sa...

Vilka fina fotbollsbilder! Och vilken fin lagtröja! Hälsa honom att vi hejade så högt vi kunde här hemifrån. Hoppas att det hördes!
I går var det matcher här också. Halmiafemman spelades på Sannarps IP och kusin Daniel hjälpte sin klass genom att göra mål! Tyvärr räckte det dock inte ända fram.
AK&A