måndag 21 september 2009

Värmebölja på gång

Det ska visst bli uppemot 90 grader (dvs runt 32 grader) här i DC i mitten av veckan, vilket torde sammanfalla ganska exakt med svärföräldrarnas ankomst torsdag eftermiddag.

Känn er välkomna!

Veckan har inletts med strålande väder (ja, jag vet att det börjar låta tjatigt...). Storebror och jag gjorde en insats för miljön i morse och åkte kommunalt till hans skola. Sedan gjorde jag en ännu större insats och sprang genom Rock Creek Park hem till Georgetown igen. En härlig och uppfriskande joggingtur på runt sju, åtta kilometer.

Efter leverans av övriga barn på deras skola, satte jag mig och jobbade intensivt med avbrott för lunch och en snabb genomläsning av dagens Washington Post. På sportsidorna såg jag att Anton Gustafsson, son till Bengt-Åke - Sveriges förbundskapten i ishockey, inte platsar i Washington Capitals detta år heller.

"Han är för ung och behöver lära sig mer", sa coachen till The Post. Så nu får den 19-årige Anton lira i farmarlaget eller åka hem till Sweden igen. Överhuvudtaget verkar inte coachen gilla svenska spelare. Micke Nyyyylander fick ju knappt spela alls förra året och det verkar tveksamt om han får göra det i år.

Ännu inga tecken på några grisiga små virusar. Däremot har ett par av barnen fått lindriga förkylningssymptom med en aning nästäppa. Lagom till mormor och morfars besök...

1 kommentar:

Bob sa...

Ett tips: när du ändå springer den vägen borde du stanna till vid träningsredskapen under Connecticut Ave. Riktigt bra träning. Så blir du stark i armen också. Jag hängde där en hel del, bokstavligt.

Annars låter det riktigt härligt med vädret. Wish I was there!