lördag 19 september 2009

Fotboll mot presidentens döttrar

Lillebror gjorde mål när hans Penguins vann över presidentens döttrars skola Sidwell i förmiddags. Utan att på något sätt vara partisk kan jag konstatera att han var bäst på plan. Vad slutresultatet blev var väl rätt oklart. Enligt mig vann dom med 8-6. Andra påstod att det blev 14-13, Någon sa att det slutade oavgjort, 9-9. Men alla verkade ha kul, ingen började gråta och presidentens döttrar var uppenbarligen någon annanstans eftersom Secret Service lyste med sin frånvaro.

Vädret fortsätter vara guds gåva till mänskligheten. Runt 28 grader, klarblå himmel, frisk luft. Underbart för en gammal viking från norden. Jag blev så inspirerad så jag stack ut och sprang uppemot 15 kilometer i eftermiddags. Och njöt!

Senare på kvällen njöt jag av Atomic Swings gamla slagdänga Stone Me Into the Groove, som jag av någon anledning är barnsligt förtjust i. Jag vet inte om det är Niclas Frisks Ralf Edströms-polisonger á lá 1974 eller vad det är...:



Och här kan den som vill se Lillebrors framfart tidigare i dag (han har nummer 12):



Slutligen kan jag konstatera att bottengänget Bollklubben från Halmstad mot alla odds lyckades vinna mot Helsingborgs IF. Det måste kännas ovant med tre poäng för en HBK-supporter. Rent av chockerande.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Häng med nu allihop, i kör:
- Toppen är vårat H-B-K!
toppen dom vita och dom blååå
Svänget i Halmstadgänget
när hela laxstan till Örjan skall gåååå!

Anders sa...

Chockerande med HBK-poäng? Jag var där, i kortärmad septembersol, och såg Henke Larsson förnedras. Men det är klart, vi skulle behöva den där lille "12:an" i skollaget i Washington. Vi flyger över i veckan och förhandlar...

Peter sa...

Det är ju roligt för er att ni tillfälligt lyckades ta er förbi Göteborgs-Atleterna i tabellen. "12:an" här i DC har redan signat ett kontrakt med en annan förening - den enda som som hans far (som även råkar vara hans agent) har accepterat bland de mängder av anbud som trillat in.

Hanna sa...

Oj oj oj - vilken spänst i stegen! Det lyser TALANG lång väg!
Underbart att läsa om det något oklara slutresultatet. Hälsa 12:an från brassarna! Kram!

Karin sa...

Det ser ju alldeles lysande ut! Vilken fint han lyckas med där i slutet! Heja, heja! Moster